Rulett

Rulett

A rulett szó francia eredetű, jelentése “kicsi kerék”, a játék pedig manapság már minden kaszinóban és online kaszinóban egyaránt megtalálható. A továbbiakban ejtünk néhány szót arról, hogyan kell ezt a játékot játszani, megismerkedünk a szabályokkal, és a leginkább elterjedt bónuszokkal is.

A játék menete

A játékosok színekre és számokra fogadhatnak. A színek közül a fekete és a piros az, amire tétet tehetünk. A számok közül fogadhatunk párosra és páratlanra. Miután elhelyeztük a tétet, megpörgetik a kereket, és a golyót is, az ellenkező irányba. Rövid idő után a kerék megáll, a golyó pedig valamelyik mezőre esik. A játék célja, hogy eltaláljuk a nyertes számot, illetve színt. Habár ez egyszerűnek hangzik, mégsem olyan könnyű.

A rulett szabályai

Elég egyszerű elkezdeni rulettet játszani. Annál nehezebb észben tartani a szabályokat. Miután valaki elhelyezte a zsetonjait valamelyik mezőn, akkor meg kell bizonyosodnia arról, hogy elérte a minimális tétet. rulettA nyeremény azt követően kerül meghatározásra, miután a golyó valamelyik számozott mezőben megállt, és nem mozdul el arról. Az asztalok többségénél meg van határozva egy maximum összeg, de a játékosok nem tehetik fel a maximális tétnek megfelelő összeget, csak ennél kevesebbet. Erre ott vannak a magas téteket elfogadó asztalok. Belső, illetve külső téteket lehet tenni. A belső tétek az alábbiak: tét rakása egy adott számra (straight up), tét a táblán függőleges irányban a három oszlop valamelyikére (street), tét rakása két, a táblán szomszédos számra (split), tét elhelyezése a táblán egyszerre két oszlopra (double street), valamint tét rakása egyszerre az alábbi számokra: 0, 00, 1, 2, 3 (basket). Lehetőség van külső téteket is tenni. Néhány ilyen külső tét: piros fekete páros, tucat, piros fekete páratlan, oszlop. Az osztó minden kör után kifizeti a nyereményeket, és csak ez után lehet új téteket tenni.

Rulett bónuszok

Sokan nem is tudják, hogy létezik ilyesmi, azonban ahogyan a játékipar fejlődik, a dolgok is változnak. Ha a rulettről van szó, az online kaszinók hatalmas előnyben vannak a hagyományos kaszinókkal szemben. Ezek a bizonyos előnyök a rulett bónuszai, amelyeket a játékosoknak kínálnak. Ezek által igen nagy az esély a nyerésre, hiszen ingyenes kezdőtőkével indul mindenki. Hogy hol találhatóak efféle bónuszok? Ez nagyon egyszerű. Az alábbiakban láthatsz is egy listát ingyenes pörgetések befizetés nélkül az aktuális bónuszajánlatokról.

Megéri gyakran visszanézni hozzánk, mert itt a ruletthez kínált legfrissebb és legjobb bónuszajánlatokat tesszük közzé. Ugyanakkor, a szerencsejátékok kedvelőinek tartózkodniuk kell azoktól a csalóktól, akik olyan trükköket ígérnek számukra, amelyekkel biztosan nyernek majd a ruletten. Nincs olyan varázskönyv, CD, vagy DVD, ami bemutatja, miként lehet biztosan nyerni. Ahogyan már korábban is említettük, ez az esélyek játéka. Akármire is fogadunk, nyerhetünk, de akár veszíthetünk is vele. Ez természetesen igaz a rulett esetében is.
A cél az, hogy remekül szórakozzunk, és megpróbáljunk egy kis pénzt nyerni, miközben ruletten játszunk.