Online Sportfogadás Mobilon

Online sportfogadás mobil eszközökön
A sportfogadás szerelmesei tudják, mennyi múlhat a gyors reagáláson. Ha van egy tuti tipped, egy erős megérzésed, vagy reggel nem maradt időd elhelyezni a fogadásaidat, miért várnál addig, amíg este hazaérsz a munkádból vagy az edzésről? A szerencsejátékok közül talán a sportfogadást a legkönnyebb mobil eszközökről kezelni, ám a háttér információk megjelenítése már nagyobb kihívás elé állította a fejlesztőket. Tekintsd át, milyen mobil készülékekkel fogadhatsz, és melyek a legjobb irodák, amelyek mobil eszközökre is kínálnak sportfogadási lehetőséget. Ne feledd, van néhány iroda, ahol az első mobilfogadásokat külön bónusszal vagy ingyenes sportfogadással honorálják!
A sportfogadás előnyei mobil eszközökön – milyen alkalmazások segítik a sportfogadást?

Az online platformokon végzett fogadás jóval kényelmesebb. Te választod ki az irodát, utána tudsz nézni lényegében minden fontos háttérinformációnak, és a tétek elhelyezése is pillanatok kérdése. Alakulhatnak azonban úgy a dolgaid, hogy nincs a közelben egy asztali számítógép. Vagy egy elhúzódó megbeszélés miatt később érsz haza. Esetleg nem kalkuláltál azzal, hogy este még edzésed / randid van (vagy mindkettő).

Ilyen esetekre kitűnő alternatívát nyújt a mobilról történő sportfogadás, akár iPhone-t használsz, akár valamilyen Androidos telefonod van (a tabletekről nyilván nem is beszélve). Egyszerűen csak jelentkezz be a szokásos módon a számládra, és tedd meg a tippjeidet. Ha szükséged van rá, előtte tájékozódhatsz is az élő eseményekről, bizonyos fogadási portálokon pedig még fogadásértesítőt is kérhetsz SMS-ben, így azonnal megtudod, hogyan alakult a fogadásod.

Rendszeres sportfogadóknak elengedhetetlen egy jó kis statisztikai adatbázis – bár nyilván a legfontosabb eredmények mindenkiben megragadnak, nem csak a kiemelt meccsekre lehet fogadni…
Ami még hasznos lehet, ha az eseményeket élőben közvetítik, hiszen így meghallgathatod a szakértők kommentárját is. Egy másik, inkább szórakoztató lehetőség az események Twitteren és Facebookon történő megosztása. Ha például van egy baráti társaságod, akikkel rendszeresen tippeltek, gyorsan megoszthatod a velük a fogadásaidat vagy épp a tippjeidet.

Élő Sportfogadás Magyarországon

Az alkalmazásokon túl pedig van egy további előnye is a mobilról megtett fogadásoknak. Bizonyos irodák ugyanis azzal bátorítják a fogadóikat, hogy az első vagy az első pár fogadást kockázat nélkül megteheted náluk egy kisebb összeg erejéig (általában €5-€20 között).
Milyen mobil eszközökön tudsz sportfogadni?sportfogadás

A nagy kérdés itt sohasem az, hogy melyik irodának van mobil sport fogadási felülete. Az irodák többsége már évekkel ezelőtt lehetővé tette ezt. Az okostelefonodon elég beírnod az iroda domain címét, az oldaluk automatikusan mobilkörnyezetre optimalizálva jelenik meg a kijelződön. (Ha a jelenlegi irodád honlapja nem így működik, ideje váltani egy jobbra!)

A nagy kérdés az, hogy melyik iroda teszi igazán kényelmessé a fogadást. Nem mindegy ugyanis, hogy csak téteket tudsz tenni, vagy különböző alkalmazásokkal segítik-e a szórakozásod.

Ha iPhone-od van, akkor az App Store-ból tudod letölteni ezeket az alkalmazásokat. Ha Androidos készülékkel rendelkezel, akkor a Google Playről tudod majd letölteni a számodra szükséges alkalmazást.

A Windows 8-at használók lehetnek egy kicsit gondban. Mivel itt egy viszonylag új rendszerről van szó, a Windows Store is korlátozott számban tesz lehetővé ilyen letöltéseket. A jó hír viszont, hogy utóbbi felhasználók se lesznek sokáig elhanyagolva, egyre több fogadási alkalmazás készül a Windows 8-ra. Az alap fogadói felület pedig itt is bármelyik irodánál a rendelkezésedre áll (ha mégse, akkor megint ugyanaz a tanácsom: válassz egy másik, jobb irodát).

Online Sportfogadás

A legjobb sportfogadási oldalak, ahol mobilon is fogadhatsz

Itt három sportfogadási portált emelek ki részletesen. Mindhárom esetben feltétel volt, hogy ne csak extra sportfogadási alkalmazásokkal segítsenek a tippelőknek, hanem legyen valamilyen extra mobilos sportfogadási bónusz vagy ingyenes mobil fogadás is.
Mobil fogadás az Unibeten

Az Unibeten az iPhone és az Android felhasználók is teljes értékű szolgáltatásra számíthatnak. Egyszerűen csak válaszd ki a rendszeredhez tartozó áruházt, és már el is helyezheted az élő és a mérkőzés előtti fogadásaidat az Unibet Pro segítségével.

Habár a Windows 8-at is feltüntették, a Windows Store-ban az alkalmazás neve Unibet Betting, ráadásul csak élő fogadásokra tippelhetsz. Reméljük, hamarosan korrigálják a hibát és bővítik az alkalmazást a meccsek előtti fogadásokra is.

A végül a bónusz: ha még sohasem fogadtál a mobilodról, az Unibet 3000 HUF-os kockázatmentes fogadást kínál. Ha a tipped nem nyertes, a következő nap visszatérítik a teljese összeget, max. 3000 HUF értékben.

Mobil fogadás a GGBet

GGBet a világ egyik vezető eSport fogadási platformja, mobil fogadás teljes értékű szolgáltatásra számíthatnak. Valamind a iOS és Android rendszer is támogatja a sportfogadást. Mindkét esetben egy áttekinthető, pofonegyszerűen használható alkalmazást kapnak a felhasználók, a regisztrációtól kezdve a fogadások elhelyezésén át egészen a fogadási történet áttekintéséig.

A GG Bet az első, mobilról megtett tippet €10 kockázatmentes fogadással honorálja. Ehhez egy legalább 1.8-as eséllyel rendelkező sporteseményre kell fogadnod €10 vagy nagyobb értékben. Ha veszítesz, egy €10-s ingyen fogadást írnak jóvá a számládon. Ezen felül rengeteg további befizetés nélküli bónuszok és jutalom vár.
Mobil fogadás az 888 Sport

Az 888 Sport mobil fogadási felülete minden mobieszközön elérhető, beleértve a Nokiát, a Blackberry-t, az iPadet, az Androidot és a Windows Phone-t is. Alkalmazásuk viszont csak az iPhone készülékeken és az Androidot használó eszközökön elérhető egyelőre, vagyis ezeken tudsz élő és mérközés előtti fogadásokat is elhelyezni, továbbá a Cash In és a Bet & Watch alkalmazásokat használni.

Az 888 Bet fogadói első mobilos fogadásukhoz €5 kockázatmentes fogadást kapnak. Legalább egy 1.5-ös odds-ú eseményre kell tétet tenni legalább €1 értékben, és maximum €5-ig kapsz egy ingyenes fogadást, ha veszítenél.

Magyar játékosok különböző módokon szerezhetnek ingyenes pörgetés befizetés nélküli bónuszt. Az ingyen pörgetések gyakran az első befizetési bónusz részét képezik. A játékosok regisztrálhatnak a casino oldalon, és nagyszerűen ingyen bónuszt kapnak a regisztrációért cserébe.